Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να μπούμε σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη – Δεν αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού μας»

Με την ίδια ιδέα που τον οδήγησε πέρσι στην κατάκτηση του Conference League θα αγωνιστεί και στο Europa ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει Λιόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αυριανή (26/9, 22:00) πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τη Λιόν στη League Phase του Europa League και τόνισε πως η ιδέα που έφερε στην ομάδα του το Conference πριν λίγους μήνες δεν αλλάζει.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλησε ωστόσο να αποκαλύψει τα πλάνα του για την εντεκάδα και ξακαθάρισε πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Αταμάν στην Τουρκία! Η χειρονομία του, η συγγνώμη και το βέτο της Φενέρ για την εθνική!

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

Αν νιώθει ότι η επιτυχία του Conference League αφαιρεί από τον Ολυμπιακό το στοιχείο του αιφνιδιασμού: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου. Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο. Όμως τώρα είναι μια νέα διοργάνωση. Πρέπει να δείξουμε την καλή μας εικόνα και να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Έτσι όπως είναι η νέα δομή της διοργάνωσης, δεν ξέρουμε πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να μπούμε σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη».

Για τα πλάνα του ενόψει του αυριανού αγώνα: «Δεν θα σας αποκαλύψω την 11άδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίκτης είναι εκτός και ποιος θα παίξει. Δεν αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού μας. Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα συμβεί πολλές φορές να έχουμε τραυματίες και απόντες, γι’ αυτό το λόγο έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σημασία έχει να μην αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού μας και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν βολεύει το στυλ παιχνιδιού που έχει ο Ολυμπιακός απέναντι σε δυνατές ομάδες, όπως είναι η Λιόν: «Κερδίσαμε μια διοργάνωση παίζοντας με αυτόν τον τρόπο απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξανά;»

Για το εάν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα τον έκαναν πιο σκληρό με τους παίκτες του: «Είμαι πάντα απαιτητικός με τους παίκτες μου. Πρέπει να εφαρμόσουμε στον αγώνα την ιδέα παιχνιδιού που έχουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε».

Εάν έχει μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού της Λιόν: «Φυσικά».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από