ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Γαλατασαραϊ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ (22:00) για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Γαλατασαραϊ το ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Έκανε ότι ήθελε πάνω στο χορτάρι παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 3-1. Κάπως έτσι έφτασε στο 6/6 στη Super Lig και αύξησε την διαφορά από τους διώκτες της, οδεύοντας προς το back to back.

Πλέον στρέφει το βλέμμα της στην Ευρώπη εκεί όπου σύμφωνα με τον προπονητής της έχει θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη. Η «Τσιμ Μπομ» υποδέχεται απόψε το βράδυ (22:00) στο κατάμεστο «Ali Sami Yen Spor» τον ΠΑΟΚ με σκοπό να μπει με το… δεξί στο νεοσύστατο Europa League.

«Η κατάκτηση του Europa League είναι ένας στόχος για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε για τη Γαλατασαραϊ και το τουρκικό ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά όπως είπα ήταν μόλις η αρχή. Πάντα λέγαμε, φυσικά, ότι το να είσαι στο Champions League ήταν πολύ σημαντικό. Οι νέοι παίκτες μας προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην ομάδα.

Προσαρμόστηκαν ως παίκτες και ως προσωπικότητες. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα φέτος είναι ότι έχουμε καλούς επαγγελματίες που κατέχουν την ομάδα, που είναι καλοί επαγγελματίες, που δουλεύουν είτε παίζουν είτε όχι και που τα δίνουν όλα στις προπονήσεις», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε ο προπονητής των Τούρκων, Οκάν Μπουράκ κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.  

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Βόλο του οποίου και επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας. Ένα αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League και στο +2 και +3 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Κάπως έτσι πλέον το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει το βλέμμα του στην ευρωπαϊκή του περιπέτεια και στην πρεμιέρα στην League Phase του Europa League απέναντι στην Γαλατασαραϊ.

Θυμίζουμε πως το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ άρχισε από τα προκριματικά του Champions League εκεί όπου γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Μάλμε. «Με ξέρετε πολύ καλά. Οπως οι παίκτες μου με ξέρουν πολύ καλά. Δεν αναφέρω ποτέ κάποιον μακρινό στόχο.

Υπάρχει μόνο το αυριανό παιχνίδι και μετά θα υπάρχει μόνο το παιχνίδι της Κυριακής. Και εγώ και το τεχνικό επιτελείο προσπαθούμε να μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές. Εχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση με τις πορείες που κάναμε στο Conference. Να παίζουμε δηλαδή Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή, Πέμπτη. Εστιάζουμε στο αυριανό παιχνίδι και μετά το ίδιο θα κάνουμε την Κυριακή. Φυσικά, καλό είναι να υπάρχουν όνειρα και στόχοι, αλλά δεν θα αλλάξουμε την βασική φιλοσοφία μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ