Αυτές είναι οι πιθανότητες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν το Europa League (pic)

Αυτές είναι οι πιθανότητες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν το Europa League (pic)

Πόσες πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν το Europa League; Ο υπερυπολογιστής της Opta έχει την απάντηση...

Ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Γαλατασαράι απόψε (25/9, 22:00) και τους Πειραιώτες να δοκιμάζονται στο Groupama Stadium της Γαλλίας απέναντι στη Λιόν (26/9, 22:00).

Με αφορμή λοιπόν την έναρξη του νέου Europa League, η Opta «έτρεξε» προσομοιώσεις στον υπερυπολογιστή της και παρουσίασε τις πιθανότητες των ομάδων που συμμετέχουν, για πρόκριση στους «16», μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης: Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ: Απαιτητική πρεμιέρα για το Δικέφαλο στη Κωνσταντινούπολη

Κάπως έτσι, υπερυπολογιστής της Opta απάντησε στο ερώτημα των Ελλήνων φιλάθλων «πόσες πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν το Europa League». Η απάντηση είναι ξεκάθαρη…

Ο Ολυμπιακός, που συμμετέχει στη διοργάνωση ως κάτοχος του Conference League, έχει 1,2% πιθανότητες, σύμφωνα με την Opta για να κατακτήσει το τρόπαιο του Europa League και βρίσκεται στην 17η θέση της σχετικής λίστας. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δύο θέσεις πιο ψηλά με ποσοστό 1,4%. Από εκεί και πέρα, 50,5% πιθανότητες έχει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να βρεθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει 45,1%.

Για την ιστορία, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου είναι η Πόρτο με 17,8% και δεύτερο η Ατλέτικο Μαδρίτης με 10,9%, σύμφωνα πάντα με τον υπερυπολογιστή της Opta.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Opta

Europa League predictions table

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ