Πετάει για Λιόν ο Ολυμπιακός – Ποιους πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics, vids)

Για τη Γαλλία αναχωρεί σήμερα (25/9, 11:15) ο Ολυμπιακός, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (26/9, 22:00) βράδυ τη Λιόν, για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League.

Για τη Γαλλία αναχωρεί σε λίγη ώρα ο Ολυμπιακός, όπου στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League θα βρει απέναντί του τη Λιόν, στο Groupama Stadium το βράδυ της Πέμπτης (26/9, 22:00), με στόχο το ξεκίνημα με το… δεξί στη διοργάνωση.

Η αποστολή των Πειραιωτών θα πετάξει το πρωί της Τετάρτης (25/9) από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ για Γαλλία λίγο μετά τις 11:15. Να σημειωθεί πως, την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Γιώργος Μασούρας και Ζέλσον Μάρτινς λόγω τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

Θυμίζουμε πως, οι Ερυθρόλευκοι θα είναι το απόγευμα στο Groupama Stadium, στις 19:00 θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Σαντιάγκο Έσε και μια ώρα μετά θα προπονηθούν στο γήπεδο της Λιόν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λιόν:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας

Δείτε εικόνες κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από