Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

Τι ετοιμάζει για την άμυνα και ποιος θα λύσει το πρόβλημα με την απουσία Μαρτίνς και Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα (25/9) για την Γαλλία, όπου θα δώσει την πρώτη του αναμέτρηση στο League Phase του Europa League, με τους Ζέλσον Μάρτινς και Γιώργο Μασούρα να μην βρίσκονται στην αποστολή που θα έχει στη διάθεσή του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αύριο (26/9) απέναντι στη Λιόν, στο Groupama Stadium.

Κάπως έτσι, ο Βάσκος τεχνικός, με το… έλλειμα που υπάρχει στα εξτρέμ δεν αποκλείεται να προβεί σε αλλαγές ακόμη και στον σχηματισμό των Πειραιωτών, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τους Γάλλους.

Διαβάστε επίσης: Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ: Απαιτητική πρεμιέρα για το Δικέφαλο στη Κωνσταντινούπολη

Συγκεκριμένα, ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να μην έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του ακόμη, ωστόσο έχει κάνει διάφορες δοκιμές για το πως θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στη Λιόν. Υπάρχουν σκέψεις για χρησιμοποίηση του Μπιανκόν δίπλα στον Κάρμο, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η τριάδα στην άμυνα, με τον Πιρόλα να διεκδικεί μία θέση σε αυτό το σενάριο. Να σημειωθεί πως και οι Γάλλοι χρησιμοποιούν διάταξη με τρεις στην άμυνα.

Παράλληλα, για την μεσαία γραμμή, υπάρχουν σκέψεις για τον Στάμενιτς, ενώ αν δεν υλοποιηθεί το σενάριο με τριάδα στην άμυνα και 3-5-2 διάταξη, τότε ο Ροντινέι θα είναι κατά 99% ο δεξιός εξτρέμ και πίσω του θα αγωνιστεί ο Κοστίνια ως μπακ.

Όπως είναι φυσικό, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών στη Γαλλία, στο Groupama Stadium. Θυμίζουμε πως, η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί σήμερα το πρωί στις 11:15, το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ, με τους παίκτες να εκπροσωπούνται από τον Έσε και στη συνέχεια θα γίνει η προπόνηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ