Γαλατάσαραϊ: Χωρίς Όσιμεν, Ζιγιές και άλλους δύο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δίχως τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές της θα παραταχθεί η Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Με τον Μίτσι Μπατσουαγί αντί του Βίκτορ Όσιμεν, χωρίς τους Φερνάντο Μουσλέρα, Χακίμ Ζιγέτς και Ρόλαντ Σαλάι και με τον Οκάν Μπουρούκ να επιστρέφει-από την εξέδρα- στον πάγκο της, θα υποδεχθεί αύριο (25/9) η Γαλατάσαραϊ τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League  2024/25.

Ο Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος αποβλήθηκε  στον αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή. Δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς ο Χακίμ Ζίγετς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής Μαρόκου με το Λεσότο, ενώ ο  Ρόλαντ Σαλάι που πήρε μεταγραφή στη Γαλατάσαραϊ από τη Φράιμπουργκ την τελευταία μέρα της μεταγραφής περιόδου, δεν θα αγωνιστεί γιατί δεν δηλώθηκε στην UEFA για το Europa League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Τουρκίας «Fanatik», ο Μίτσι Μπατσουαγί αναμένεται να πάρει τη θέση ου Βίκτορ Όσιμεν, ένας από τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στη νίκη στο ντέρμπι της Γαλατάσαραϊ.

Τη θέση του στον πάγκο στον αγώνα του ΠΑΟΚ θα πάρει ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ Οκάν Μπουρούκ μετά τη λήξη της τιμωρίας του, ποινής 2 αγώνων από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγα την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από