Ατομικό ακολούθησε ο Τόμας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ατομικό ακολούθησε ο Τόμας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Έτσι φαίνεται πως θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη (25/9) την Γαλατάσαραϊ στο εναρκτήριο παιχνιδιού για την League Phase του Europa League και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το νέο του ευρωπαϊκό ταξίδι.

Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς εκτός αποστολής εκτιμάται ότι θα μείνει ο Μπράντον Τόμας για το μεγάλο αυτό παιχνίδι στην Τουρκία.

Ο Ισπανός άσος στην τελευταία προπόνηση έκανε ατομικό προγραμμα κάτι που σημαίνει ότι παραμένει εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για τον αυριανό αγώνα θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ώρες.

Αυτό όπως αντιλαμβανόμαστε είναι πολύ κομβικό για τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς ο Ισπανός είναι ο πρώτος και ο καλύτερος παίκτης του στην πίεση ψηλά και ο μοναδικός επιθετικός από το ρόστερ που το υπηρετεί τόσο καλά.

Ο Τσάλοφ είναι περισσότερο φορ περιοχής, ενώ ο Τισουντάλι παρά το γεγονός πως είναι πολύ κινητικός, στον τομέα του πρέσινγκ θέλει ακόμα δουλειά για να το υπηρετήσει όπως το θέλει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ