Μπήκε ο Ζίβκοβιτς και θέτει υποψηφιότητα για Γαλατάσαραϊ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Δευτέρα (23/9) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ στη League Phase του Europa League, με τον Άντιγια Ζίβκοβιτς να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει μια παρένθεση στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του και από τη Δευτέρα (23/9) ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

«Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στον Βόλο, ακολούθησαν και πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Διαβάστε επίσης: Σάσα Βεζένκοφ: Εύκολοι πόντοι και ασφάλεια στα ριμπάουντ – Τι έκανε στα φιλικά του Ολυμπιακού (vids)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο και προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το απόγευμα η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Κωνσταντινούπολη.

Στις 20:00 θα διεξαχθεί στο Ali Sami Yen Stadium η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών», αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από