Προπονητής Σλάβια Πράγας: «Η Τούμπα είναι σαν… τάφος – Μας περιμένει μια ασπρόμαυρη κόλαση»

Προπονητής Σλάβια Πράγας: «Η Τούμπα είναι σαν… τάφος – Μας περιμένει μια ασπρόμαυρη κόλαση»

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Ζίντριχ Τρπισόφσκι, σχολίασε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η Σλάβια Πράγας είναι μία από τις οκτώ ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται την ομάδα του Χρήστου Ζαφείρη στην Τούμπα.

Ο τεχνικός των Τσέχων, Ζίντριχ Τρπισόφσκι, σχολίασε το συναπάντημα των δύο ομάδων και στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του, στην έδρα του «Δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο «μικροσκόπιο»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις (vids)

Αναλυτικά:

«Θέλαμε τη Μάντσεστερ για να δουν όλοι το Όλντ Τράφορντ. Ακόμα κι έτσι, έχουμε υπέροχα εκτός έδρας παιχνίδια να επισκεφτούμε που θα μας γεμίσουν εμπειρίες. Θα πάμε να παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο στη Φρανκφούρτη, ένα νέο γήπεδο στο Μπιλμπάο με χωρητικότητα πάνω από 50.000 θεατές.

Επίσης υπάρχει ο γίγαντας Άγιαξ που θα έρθει να παίξει στην έδρα μας, αλλά και η Άντερλεχτ που είναι ένα μεγάλο βελγικό κλαμπ. Κάποτε είχα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με την Λίμπερετς. Η Τούμπα είναι σαν… τάφος. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα έξοδος για τους φιλάθλους μας εκεί. Είναι παλιό ιστορικό στάδιο με μία… ασπρόμαυρη κόλαση!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ