Μπράντλεϊ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ – Δεχόμαστε με χαρά αυτήν την πρόκληση»

Μπράντλεϊ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ – Δεχόμαστε με χαρά αυτήν την πρόκληση»

O Στίβεν Μπράντλεϊ αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της Σάμροκ Ρόβερς με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς στα πλέι οφ του Εuropa League με τον προπονητή των Ιρλανδών, Στίβεν Μπράντλεϊ, να δίνει το παρών στη συνέντευξη Τύπου.

O 39χρονος τεχνικός τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί στο ζευγάρι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δέχεται με χαρά την πρόκληση.

Οι δηλώσεις του Στίβεν Μπράντλεϊ:

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με καλής ποιότητας παίκτες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε παίξει κόντρα σε πολλές μεγάλες ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάμε μετά στον επαναληπτικό στην έδρα μας….

Στην αυριανή αναμέτρηση (22/8), το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι καλύτερη, μεγαλύτερη ομάδα. Δεχόμαστε με χαρά αυτήν την πρόκληση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η πρόκριση θα παιχτεί στο γήπεδο και σε δύο αναμετρήσεις».

Για την πρώτη συνάντηση στην Τούμπα: «Έχουμε ακούσει πολλά για την καυτή Τούμπα, αν είναι για παράδειγμα 20.000 μέσα στο γήπεδο, θα ακούγονται σαν 40.000. Αδημονούμε να ζήσουμε αυτήν την ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, για παράδειγμα ο παίκτης που πουλήθηκε (σ.σ. Κουλιεράκης)».

Για τους στόχους της Σάμροκ: «Το πρωτάθλημα τελειώνει σε λίγο στην Ιρλανδία, έχουμε ακόμη την ευκαιρία μας εκεί. Το αυριανό είναι μία αναμέτρηση κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε εργαστεί σκληρά γι΄αυτό»

Λι Γκρέις: «Να μεταφέρουμε την πρόκριση στην έδρα μας»

Από την πλευρά του ο Λι Γκρέις τόνισε:

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να μεταφέρουμε την πρόκριση στην έδρα μας».

Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός της Σάμροκ Ρόβερς σε ερώτηση για την επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, απάντησε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε μία επιθετική ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ