Τι είπε ο Φαριόλι στα ολλανδικά Μέσα μετά την πρόκριση του Άγιαξ επί του Παναθηναϊκού

Τι είπε ο Φαριόλι στα ολλανδικά Μέσα μετά την πρόκριση του Άγιαξ επί του Παναθηναϊκού

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι μίλησε στα ολλανδικά Μέσα μετά την πρόκριση του Άγιαξ επί του Παναθηναϊκού (13-12 πέν., 0-1 κ.δ., παρ.) στα play offs του Europa League.

«Ήταν τρελό. Αλλά αυτή ήταν επίσης μια υπέροχη βραδιά.» Ο Φραντσέσκο Φαριόλι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος , αφού ο Άγιαξ βγήκε νικητής από την εξαντλητική διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξακολουθώντας τη διαδρομή του στο Europa League. Μία διαδικασία που κράτησε 28 λεπτά, σε ένα αγώνα που συνολικά ξεπέρασε τα 150 λεπτά!

«Ο Ρέμκο (Πασβέερ) ρώτησε γιατί δεν υπάρχει ποτέ φωτογραφία τερματοφύλακα στους διαδρόμους αυτού του γηπέδου. Του είπα ότι ίσως θα έπρεπε να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά. Σε ό,τι με αφορά, μια φωτογραφία του θα αναρτηθεί σύντομα», είπε στα ολλανδικά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Καταστροφική εβδομάδα για την Ελλάδα: Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και όλα τα δεδομένα για την 15η θέση

«Έπρεπε επίσης να λάβω υπόψη μια πιθανή παράταση που θα διαρκούσε επίσης μισή ώρα», είπε, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ