Φουλάρει ενόψει Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός

Φουλάρει ενόψει Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει τη προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού με τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να ψάχνουν μια μεγάλη ανατροπή στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα»

Ανεβάζει στροφές ενόψει Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς της Πέμπτης (15/8, 21:15) με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» με προπόνηση που διεξήχθη την Παρασκευή στο Κορωπί. Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τον Βαγιαννίδη, ο οποίος απουσίασε από την πρώτη αναμέτρηση με τον «Αίαντα», να παρουσιάζει πρόοδο, καθώς ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο κερδήθηκε το…Μάρτιο

Οπότε, είναι αρκετά πιθανό να έχει μία πολύτιμη λύση ακόμα στη διάθεσή του ο 49χρονος κόουτς, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν σε πιο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας και άλλοι κομβικοί ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Όπως ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στον αγώνα του ΟΑΚΑ, υπενθυμίζοντας ότι αποκτά άλλη οντότητα η επίθεση του «τριφυλλιού» με την παρουσία του διεθνή φορ.

Δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει πολλά ο Παναθηναϊκός, έχοντας επενδύσει και ένα πολύ μεγάλο ποσό ο σύλλογος είναι οι Μαξίμοβιτς και Τέτε. Ο πρώτος έχει πλέον τρία ματς στα πόδια του, έστω και ως αλλαγή, ενώ ο Βραζιλιάνος έπαιξε επίσης ως αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια και αναμένεται αμφότεροι να αρχίσουν να βρίσκουν σίγα σιγά τα πατήματά τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ