Αλαφούζος εναντίον Ατζούν στην Ευρώπη: Θα λείπει μόνο ο Φατίχ Τερίμ

Αλαφούζος εναντίον Ατζούν στην Ευρώπη: Θα λείπει μόνο ο Φατίχ Τερίμ

Η ιδιαίτερη συνθήκη για Γιάννη Αλαφούζο και Ατζούν Ιλίτζαλι που είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η κληρωτίδα της UEFA σε Γιάννη Αλαφούζο και Ατζούν Ιλίτζαλι. Αν η Μάριμπορ, στην οποία έχει μετοχές ο Τούρκος παραγωγός, αποκλείσει την Μπότεφ Πλόβντιβ τότε θα έρθει αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο φίλοι και συνεργάτες θα κοντραριστούν για πρώτη φορά και το σίγουρο είναι πως κανείς από τους δύο δεν θα το επιθυμούσε. Πέρα από τη συνεργασία τους σε τηλεοπτικό επίπεδο, ο Ατζούν έχει βοηθήσει πολύ τον Αλαφούζο και στα θέματα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Το παρελθόν δεν παίζει… μπάλα

Εκείνος έκανε το κονέ με τον Φατίχ Τερίμ όταν ο Αλαφούζος έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς, άσχετα με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά, ενώ ο Ατζούν έβαλε το χεράκι του και στη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα. Επίσης, το προηγούμενο διάστημα, για να μην πούμε πως ακόμη και τώρα συμβαίνει, υπήρχαν φήμες πως ο Τούρκος μεγιστάνας έχει πάρει μερίδιο και στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Εξάλλου έδειξε ενδιαφέρον για την αγορά των… μισών ομάδων της Super League, πριν αποφασίσει τελικά να επενδύσει στο σλοβένικο πρωτάθλημα και τη Μάριμπορ. Τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον φίλο του εκτός και αν η Μπότεφ κάνει την έκπληξη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ