«Επιστολή-προειδοποίηση της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό αν δεν έχει τους οπαδούς της»

«Επιστολή-προειδοποίηση της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό αν δεν έχει τους οπαδούς της»

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, η Μπάτσκα Τόπολα ενημέρωσε μέσω επιστολής την UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπάτσκα Τόπολα σε ένα πολύ κρίσιμο ματς το οποίο θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στο Conference League και ποια θα πάει… σπίτι της.

Ύστερα από απόφαση της Κυβέρνησης, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε αντίθεση με ό,τι αποφασίστηκε για τα ματς των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε Λεωφόρο και Τούμπα αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Τέταρτη θέση και αποκλεισμός για Σεβίλλη (2-1) – Ισόπαλες οι αδιάφορες Αϊντχόφεν και Άρσεναλ (1-1)

Σύμφωνα ωστόσο με την ιστοσελίδα «Mozzartsport», στη σερβική ομάδα δεν άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση καθώς στερεί και από τους δικούς της οπαδούς τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο. Για τον λόγο αυτό, η Μπάτσκα Τόπολα φέρεται να έχει στείλει επιστολή στην UEFA μέσω της οποίας ζητά να επιτραπεί η είσοδος στους 130 φίλους της, διαφορετικά απειλεί πως δεν θα παίξει.

Στη σχετική επιστολή τονίζεται ότι η ομάδα θα χάσει περίπου 100.000 ευρώ για να καλύψει όλα τα έξοδα της αποστολής (τσάρτερ και διαμονή), ζητώντας από την UEFA να δείξει κατανόηση. Το δημοσίευμα των Σέρβων κάνει επίσης λόγο για μία «ακατανόητη», όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ