Αυτοί είναι οι διαιτητές στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων

Η UEFA έκανε γνωστούς του διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Ο άσημος Δανός Μάρτεν Κρογκ, θα είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο 35χρονος Νορβηγός διαιτητής είχε διευθύνει στις 10/8/2023 το Χάιντουκ Σπλιτ-ΠΑΟΚ 0-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ ορίστηκε ο 44χρονος Άγγλος ρέφερι, Γκρεγκ Πόουσον. Ο Πόουσον έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων έχοντας διευθύνει και παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνούν: «Έφυγε» ο Κώστας Νεστορίδης

Φέτος ήταν στο Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ 2-0 και στο Καραμπάγκ-Λεβερκούζεν 0-1 για το Europa League.

Για τον «τελικό» πρόκρισης του Παναθηναϊκό κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο ορίστηκε ο Βούλγαρος διαιτητής, Γκεόργκι Καμπάκοφ, ο οποίος έχει αρκετές παρουσίες στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη στιγμή που άρχισαν να έρχονται ξένοι διαιτητές.

Τέλος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι ορίστηκε ο Γεωργιανός, Γκιόργκι Κρουασβίλι. Ο 37χρονος ρέφερι είχε διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γεωργία στις 10/10/2017 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από