ΑΕΚ – ΑΓΙΑΞ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΓΙΑΞ Live Streaming

ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ Live Streaming

Η ΑΕΚ μπορεί να έφτασε σε μεγάλες νίκες όπως το 3-2 με την Μπράιτον, στην αλλά και το 2-1 στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όμως το τελευταίο διάστημα γυρόφερνε την απώλεια. Μπορεί να τη… γλίτωσε, στο τέλος, νικώντας με το ζόρι 2-1 τον Ατρόμητο, όμως πριν από λίγες μέρες έχασε με 0-2 στην έδρα του ΟΦΗ. Ήταν εκτός κλίματος αγώνα, καθώς μόλις στο 5’ ο Λουίς Φελίπε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάποια αντίδραση, εκτός από κάποιες ελάχιστες στιγμές. Με την ομάδα να κάνει ροτέισον στο παιχνίδι, δεν ήταν σίγουρα τόσο κινητική. Το δεύτερο γκολ του Ντίκο, ήρθε στο τέλος (83’), κλειδώνοντας το τρίποντο για τον ΟΦΗ. Επιστροφή στην OPAP Arena για τη μεγάλη συνάντηση με αντίπαλο τον Άγιαξ, αφού μετά το σπουδαία διπλό στην Αγγλία, νέο θετικό αποτέλεσμα, απόψε, θα σημαίνει πολλά για την ομάδα του Αλμέιδα.

Ο Άγιαξ δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του. Η ομάδα παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Α Ολλανδίας, με ρεκόρ 1-2-2, έχοντας γνωρίσει βαριές απώλειες τον τελευταίο καιρό. Ο πρόσφατος αγώνας με αντίπαλο τη Βάλβαϊκ, δεν έληξε ποτέ λόγω σημαντικού τραυματισμού του αντίπαλου κίπερ, στο 84ο λεπτό, με το σκορ 3-2 υπέρ του Αίαντα. Σε ότι αφορά στις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με είχε προηγηθεί το 0-4 στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Φέγενορντ, ενώ στην πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είχε αναδειχθεί ισόπαλος με τη Μαρσέιγ με σκορ 3-3, σε αγώνα που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 20λεπτο και με 3-2 στο 52’.

Ο αγώνας για το Europa League ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΟΦΗ είναι προγραμματισμένος για τις 19:45 της Πέμπτης.

ΑΕΚ – ΑΓΙΑΞ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε
Live Streaming

 

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ