Ολυμπιακός: Χαμός για το παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι – 25.000 έκλεισαν θέση!

Ολυμπιακός: Χαμός για το παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι – 25.000 έκλεισαν θέση!

Περισσότεροι από 25.000 οπαδοί της πειραϊκής έχουν κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη για το ματς με την Τσουκαρίτσκι για το Europa League.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι (24/8, 22:00) για τα play offs του Europa League.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποδεικνύουν έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στους ποδοσφαιριστές τους.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με Νάρεϊ!

Ήδη 25.000 φίλοι της ομάδας έχουν κλείσει θέση στο φαληρικό γήπεδο για την αναμέτρηση απέναντι στους Σέρβους, στην προσπάθεια να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο και την Πέμπτη (24/8) από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», από τις 10:00.

Όπως τονίζει η πειραϊκή ΠΑΕ: «Για την καλύτερη εξυπηρέτηση καλείται ο κόσμος να μην προσέλθει τις τελευταίες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα για να αγοράσει εισιτήρια από τα εκδοτήρια, επειδή θα ταλαιπωρηθεί και υπάρχει περίπτωση να χάσει μέρος του αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ