Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός δέχθηκε για 5η φορά φέτος γκολ από το 90′ και μετά! (vids)

Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός δέχθηκε για 5η φορά φέτος γκολ από το 90′ και μετά! (vids)

Ο Ολυμπιακός έφαγε γκολ στις καθυστερήσεις και απέναντι στη Φράιμπουργκ και έχει καταφέρει να δεχτεί γκολ μετά το 90' για 5η φορά τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (1-1) με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όμως η νίκη της Ναντ επί της Καραμπάγκ ολοκλήρωσε άδοξα το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Οι ερυθρόλευκοι που ήταν εξαιρετικοί στο ματς στο Φράιμπουργκ δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το φινάλε και πλέον το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τη γαλλική ομάδα σε μια βδομάδα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός θα τελειώσει άδοξα τη φετινή του πορεία, ενώ φαίνεται ότι τον κυνηγάει και μια ιδιαίτερη… κατάρα, αφού έχει δώσει 11 ματς φέτος στην Ευρώπη και έχει καταφέρει να δεχτεί γκολ στις 5 εξ αυτών μετά το 90ο λεπτό.

Στο χθεσινό ματς με τη Φράιμπουργκ ο δράστης  είναι ο Κίμλερ στο 92ο λεπτό, με τον Ολυμπιακό να «πληγώνεται» ξανά στις καθυστερήσεις. Φέτος η αρχή έχει γίνει από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, καθώς ο Αζίζα στη Χάιφα είχε ισοφαρίσει στο 90+4 με ένα απίθανο τέρμα.

Στα «χασομέρια» όμως ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί γκολ τόσο στο εκτός έδρας ματς με τη Σλόβαν όσο και με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκη, όπου και τα δυο ματς οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται εντέλει. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Σάπονιτς το έβαλε στο 90+4, ενώ ο Πίττας των Κύπριων στο 89′:23».

Αξίζει να σημειωθεί πως στους ομίλους ο Ολυμπιακός πέρα από το ματς με τη Φράιμπουργκ το έπαθε και στην πρεμιέρα απέναντι στη Ναντ, στο πιο κομβικό παιχνίδι του ομίλου, αφού στο 90’+3′ ο Γκεσάντ με κεφαλιά χάρισε τη νίκη 2-1 στη γαλλική ομάδα.

Το γκολ που πέτυχε η Μακάμπι Χάιφα:

Το γκολ που είχε πετύχει η Σλόβαν

Το γκολ του Απόλλωνα:

Το γκολ της Ναντ:

Το γκολ της Φράιμπουργκ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ