Χορός… κατασκόπων στο Καραϊσκάκη

Χορός… κατασκόπων στο Καραϊσκάκη

Σκάουτερ ιταλικών και γαλλικών συλλόγων θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό στις 19:45 να υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους θα ψάξουν τη νίκη που θα φέρει στο +2 από τους Γερμανούς και θα τους επαναφέρει στην πρώτη του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στους «16» του Europa League. Στο αποψινό ματς το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στη μεγάλη μάχη με την Άιντραχτ.

Στο Φάληρο εκτός από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού θα βρίσκονται επίσης πολλοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, που θα έρθουν για να δουν από κοντά τους παίκτες των Πειραιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, το ματς θα παρακολουθήσουν δια ζώσης άνθρωποι δύο γαλλικών και δύο ιταλικών συλλόγων. Συγκεκριμένα, στο Καραϊσκάκη θα είναι εκπρόσωποι των Σεντ Ετιέν, Στρασβούργου, Τορίνο και Σασουόλο.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται σε λίστες ευρωπαϊκών συλλόγων, με τα ιταλικά ΜΜΕ πρόσφατα να γράφουν ότι η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Μαντί Καμαρά.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ