Ρουί Βιτόρια: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός, να δείξουμε την αξία μας»

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πράσινων, στο γραπτό μήνυμά του στο Match Programme του αγώνα με τη Βίκινγκουρ, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά του απέναντι στους Ισλανδούς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βίκινγκουρ στο ΟΑΚΑ (20/2, 22.00) στον επαναληπτικό των playoffs του Conference League και έχουν ως στόχο την ανατροπή της εκτός έδρας ήττας από τους Ισλανδούς.

Ο Ρουί Βιτόρια παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός αρχίζει με ένα μειονέκτημα, μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Ελσίνκι και υπογράμμισε πως οι πράσινοι πρέπει να αποδείξουν την ανωτερότητά τους και να προκριθούν.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» από τη Σερβία: «Η Euroleague αλλάζει – Οι δύο όμιλοι, οι ρωσικές ομάδες και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό»

Στο γραπτό του μήνυμά στο MatchDay Mag της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τους Ισλανδούς, ο Ρουί Βιτόρια σχολίασε τα εξής:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει πάνω απ’ όλα να δείξουμε την αξία και την ποιότητά μας. Την ατομική και ομαδική ποιότητα που έχουμε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αν εξαιρέσουμε την προηγούμενη εβδομάδα που μας στοίχισε σε αυτό το κομμάτι. Είναι αλήθεια πως ξεκινάμε μ’ ένα μικρό μειονέκτημα μια κι ο αντίπαλος έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, παίζοντας στην έδρα μας με τους φιλάθλους μας, σ’ έναν διαφορετικό αγωνιστικό χώρο και έχοντας παραπάνω επιλογές όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα, θεωρώ πως έχουμε όλες τις συνθήκες για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση.


Τo βασικό για εμάς είναι να προκριθούμε. Πρέπει να δείξουμε απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο, πως η ομάδα έχει απόλυτη πίστη, έχει απόλυτη αποφασιστικότητα, ότι έχει μπει για να κερδίσει και να επιβάλλει τους δικούς της όρους στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο με το ‘μαχαίρι στα δόντια’, να δείξουμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός, ότι είμαστε μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και ότι μέσα στο γήπεδό μας θα κάνουμε τα πάντα για προκριθούμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από