Νίκη για τη Νιού Σεντς (2-0) – Εντός έδρας ήττα για τη Τζουγκάρντεν (1-2) – Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Conference (vids)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 στο ΟΑΚΑ από την Τσέλσι και έχασε έδαφος για την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League. Τι έκαναν οι επόμενοι αντίπαλοι των πράσινων στα δικά τους παιχνίδια...

Στο ΟΑΚΑ είχε… κατηφόρα για τον Παναθηναϊκό καθώς η Τσέλσι πέρασε σαν αέρας, επικρατώντας με 4-1 των πράσινων και τους άφησε μακριά από τις θέσεις που δίνουν την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τζουγκάρντεν στην Σουηδία στις 7 Νοεμβρίου σε ένα παιχνίδι απολύτως κομβικό για τη συνέχεια των πράσινων στην διοργάνωση. Οι Σουηδοί εχθές έχασαν εντός έδρας με 2-1 από την Γκιμαράες.

Διαβάστε επίσης: H σούπερ σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ και δεν κρατήθηκε: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)

Εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 28 Νοεμβρίου την Ελσίνκι στο Ολυμπιακό Στάδιο σε ένα ματς που έχει ένα τεράστιο «πρέπει». Οι Φινλανδοί νίκησαν εχθές την Ντινάμο Μινσκ με 1-0, την οποία ομάδα της Λευκορωσίας οι πράσινοι υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ στις 19/12.

Ενδιάμεσα οι πράσινοι παίζουν και εκτός έδρας στις 12 Δεκεμβρίου με τη Δε Νιού Σεντς από την Ουαλία, η οποία εχθές επικράτησε με 2-0 της Αστάνα, πραγματοποιώντας την πρώτη της νίκη στην League Phase του Conference League.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από