Πελίστρι: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεχθήκαμε 3 γρήγορα γκολ και άλλαξε ο ρυθμός»

Πελίστρι: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεχθήκαμε 3 γρήγορα γκολ και άλλαξε ο ρυθμός»

Όσα είπε ο Φακούντο Πελίστρι μετά το Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο με 4-1 από την Τσέλσι, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο Φακούντο Πελίστρι ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε 3 γρήγορα γκολ και άλλαξε ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός:

«Τέτοιου είδους αγώνες, ζητάνε πάντοτε να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου. Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσαν και πέτυχαν διαδοχικά τα γκολ.

Σε αυτούς τους αγώνες οι λεπτομέρειες είναι εκείνες οι οποίες ρυθμίζουν και παίζουν ρόλο, αν δεν καταφέρεις να βρεις τις λύσεις σε αυτές τις λεπτομέρειες, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Αυτό το οποίο κρατάω είναι το θετικό τρόπο με τον οποίο ξεκινήσαμε και από εκεί και πέρα να βλέπουμε τα θετικά και να κοιτάμε να πάμε μπροστά.»

Για το κακό δεκάλεπτο και η έλλειψη αντίδρασης:

«Καταρχήν την στιγμή που η αντίπαλη ομάδα βγήκε από την πίεση και άρχισε να έχει την κατοχή, ήτανε και η περίοδος που δεχτήκαμε τα γκολ. Γενικά όμως θα πω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, βεβαίως δέχτηκε 3 γρήγορα γκολ αλλά όταν δέχεσαι τόσο γρήγορα γκολ, καταλαβαίνεις ότι αλλάζει και ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Όμως όπως είπα και πριν κρατάω τα θετικά, πιέσαμε ψηλά είχε ένταση ο αγώνας και πιστεύω ότι αυτή η πίεση και η ένταση θα μας βοηθήσουνε ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ