Μαρέσκα: «Δεν ήταν όσο εύκολο δείχνει το σκορ, είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα»

Μαρέσκα: «Δεν ήταν όσο εύκολο δείχνει το σκορ, είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα»

Ο Έντσο Μαρέσκα, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-4), απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν θεωρεί την Τσέλσι φαβορί την ομάδα του Conference League.

Η Τσέλσι είχε εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ, που επικράτησε με 4-1 του Παναθηναϊκού, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον προπονητή των «μπλε», Έντσο Μαρέσκα, να μιλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στην εικόνα των Μούντρικ και Φέλιξ στο ματς που αμφότεροι σκόραραν, ενώ σχολίασε και το αν θεωρεί φαβορί την ομάδα του για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Τσέλσι 1-4: «Βατερλώ» στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρέσκα

«Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά, στην συνέχεια κατορθώσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και εν τέλει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να νικήσουμε. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το σκορ, είχανε μια ευκαιρία στο 2′ που αν έμπαινε θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και ήταν πραγματικά μια δύσκολη νίκη».

Για τον Μούντρικ και τον Φέλιξ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για εκείνους αλλά και για όλη την ομάδα γιατί δεν άλλαξε η ταυτότητα παρότι τις πολλές αλλαγές».

Για το αν αποδέχεται τον όρο του φαβορί για την κατάκτηση του Conference League: «Αυτή την στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι να προκριθούμε από την League Phase, μετά θα δούμε όλα τα άλλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ