Τσέριν: «Απαράδεκτο να δεχόμαστε γκολ με αυτόν τον τρόπο»

Τσέριν: «Απαράδεκτο να δεχόμαστε γκολ με αυτόν τον τρόπο»

«Κάναμε λάθη και τιμωρηθήκαμε» είπε μεταξύ άλλων ο Άνταμ Τσέριν, μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Τσέλσι (4-1), για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ με 4-1, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Άνταμ Τσέριν να μιλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Άγγλους.

Ο Σλοβένος μέσος χαρακτήρισε «απαράδεκτο» τον τρόπο με τον οποίον δέχτηκαν γκολ οι Πράσινοι, ενώ τόνισε και πως «χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε αυτά τα γκολ».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Τσέλσι 1-4: «Βατερλώ» στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέριν

«Παίξαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μπήκαμε καλά. Στα πρώτα 20 λεπτά παίξαμε καλά. Μετά ήταν 50-50. Έπειτα στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε τρία γκολ που δεν πρέπει να δεχόμαστε. Είναι απαράδεκτο να δέχεσαι γκολ με αυτόν τον τρόπο.

Κάναμε λάθη και τιμωρηθήκαμε. Αν μπορέσουμε να πετύχουμε νίκες στις αγωνιστικές που ακολουθούν, τότε θα είμαστε παρόντες στη συνέχεια. Αυτές οι ομάδες είναι ποιοτικές και τιμωρούν αυστηρά. Αν θες νίκη δεν πρέπει να κάνεις τέτοια λάθη. Μπήκαμε καλά αλλά χάσαμε στη συνέχεια τη συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε αυτά τα γκολ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ