Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός: «Γιοβάνοβιτς» φώναζε όλο το ΟΑΚΑ στο 0-4

Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός: «Γιοβάνοβιτς» φώναζε όλο το ΟΑΚΑ στο 0-4

Ο Παναθηναϊκός έζησε... εφιάλτη στο ΟΑΚΑ και όλο το γήπεδο ξέσπασε με τον ίδιο τρόπο

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση ο Παναθηναϊκός. Και η αντίδραση των χιλιάδων φίλων του μετά το 4-0 της Τσέλσι στο ΟΑΚΑ τα λέει όλα: «Ιβάν Γιοβάνοβιτς» φώναξε όλο το γήπεδο θυμίζοντας το εγκληματικό λάθος της διοίκησης του club να απομακρύνει τον περασμένο Δεκέμβρη, τον Σέρβο προπονητή από τον πάγκο.

Έχει αλλάξει από τα Χριστούγεννα ο Παναθηναϊκός τρεις προπονητές και επί της ουσίας ακόμη δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, παρότι κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Με τον Φατίχ Τερίμ έμεινε γρήγορα εκτός διεκδίκησης του περσινού πρωταθλήματος αν και όλοι υπολόγιζαν τους Πράσινους στα φαβορί. Με τον Χρήστο Κόντη απλά πήγαν ως τον τελικό. Με τον Ντιέγκο Αλόνσο το φετινό ξεκίνημα είναι απογοητευτικό.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Τσέλσι 1-4: «Βατερλώ» στο ΟΑΚΑ

Το αποψινό 1-4 κολακεύει τον Παναθηναϊκό. Τα «»δεύτερα» της Τσέλσι έμπαιναν στην περιοχή του Ντραγκόφσκι όποτε ήθελαν. Είχαν 44 επιθέσεις, 14 τελικές και ουσιαστικά το πόδι στο φρένο από το 0-4 και πέρα.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα βράδυ που θα μπορούσε να κερδίσει αυτοπεποίθηση έδειξε να μην μπορεί ούτε να αντέξει στην ιδέα του ανταγωνισμού. Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League. Μια παρτίδα που εν πολλοίς θα δείξει αν υπάρχει… ζωή για τους Πράσινους και στη Super League.

Ένας βαθμός έπειτα από 2 αγωνιστικές στο Conference League. Δώδεκα κερδισμένοι και άλλοι τόσοι χαμένοι στο πρωτάθλημα έπειτα από 8 ματς. Σε καμιά περίπτωση μια ομάδα που νιώθει και καταλαβαίνει τις υποχρεώσεις του πρωταθλητισμού

Πρώτη εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη με τέσσερα γκολ διαφορά

Οι πράσινοι δεν είχαν ηττηθεί ποτέ στην ευρωπαϊκή τους ιστορία με τέσσερα γκολ διαφορά σε εντός έδρας αναμέτρηση, με το 1-4 από την Τσέλσι να ισοφαρίζει πάντως την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας ή ΟΑΚΑ. Είναι η τρίτη φορά που οι πράσινοι χάνουν με το συγκεκριμένο σκορ (1-4) εντός έδρας. Η πρώτη ήταν το μακρινό 1961 από την Πολόνια Μπίτομ και η δεύτερη το 1992 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Το τριφύλλι έχει ηττηθεί κι άλλες φορές με τρία γκολ διαφορά, αλλά με σκορ 0-3. Η πρώτη ήταν από τον Άγιαξ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League το 1996, η δεύτερη από την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι το 2011 και η τρίτη από την Σταντάρ Λιέγης πέντε χρόνια αργότερα. Μία νύχτα που ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να στρέψει το μυαλό του στις επόμενες υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ