Ο Παναθηναϊκός τιμά την μνήμη του Μπάλντοκ: Πανό, χαρτόνια και σημαίες με το «32» πριν τη σέντρα με την Τσέλσι (pics & vids)

Υπέροχες εικόνες στο ΟΑΚΑ προς τιμήν του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες...

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι είναι το πρώτο εντός έδρας για τους «πράσινους» μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η οικογένεια του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε πένθος και δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την μνήμη του διεθνούς άσου που τόσο νέος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, στο πέταλο που βρίσκεται απέναντι από την θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, υπάρχει κρεμασμένο ένα πανό που γράφει «George Baldock Αθάνατος» κι ένα ακόμη που λέει «Καλό Ταξίδι».

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν για Βεζένκοφ: «Περιμένουμε τον σούπερ σταρ της Euroleague και του Ολυμπιακού»

Στο μεταξύ, περίπου 25 λεπτά πριν τη σέντρα του ματς βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο 32 παιδιά που κρατούν τεράστιες πράσινες σημαίες με το «32» προς τιμήν του Μπάλντοκ, ο οποίος αγωνιζόταν με τον συγκεκριμένο αριθμό στην πλάτη.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός μοίρασε χαρτόνια με το «32» σε όλους όσοι έχουν βρεθεί στο γήπεδο, τα οποία κράτησαν στο ενός λεπτού σιγή, ενώ οι πάγκοι είναι βαμμένοι μαύροι σε ένδειξη πένθους.
Δείτε εικόνες από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από