Μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Τσέλσι στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από χρόνια για τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 19:45 (COSMOTE SPORT 5 HD, ANT1) την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Το γήπεδο αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο σε ένα ματς που η αλήθεια είναι οι πράσινοι έχουν να δώσουν πολλά χρόνια, με έναν τόσο μεγάλο και ποιοτικό αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Κ19 – Κάλεβ Ταλίν Κ19: Επέστρεψε με πάρτι (vids)

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ, που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα και παρά τις αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα, στόχος είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να κάνει την έκπληξη απέναντι στους «μπλε», που αποτελούν το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Άντραζ Σπόραρ είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του Τριφυλλιού, ενώ εκτός για τους «πράσινους» είναι ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φίλιπ Μαξ.

Η Τσέλσι από την άλλη προέρχεται από την ήττα της στο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό τη νίκη που θα απλοποιήσει κατά πολύ τα πράγματα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Conference League.

Απουσίες έχει και η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, καθώς οι Άγγλοι ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τους Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουιλ, Μάλο Γκούστο και Ρις Τζέιμς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από