Με Σπόραρ η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τσέλσι

Ο Αντράζ Σπόραρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού γαι το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης (24/10) κόντρα στην Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης (23/10) ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στους Λονδρέζους.

Διαβάστε επίσης: Η προπόνηση του Ολυμπιακού στη Σουηδία (pics)

Στα θετικά για τους «πράσινους» η επιστροφή του Σπόραρ αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσαι. Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Φίλιπ Μαξ που ακολούθησε ωστόσο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Το δελτίο Τύπου της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι (24/10, 19:45), που γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Conference League.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντράζ Σπόραρ ενώ ο Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από