Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ματς με την Τσέλσι

Μέσω ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού έγινε γνωστό το πρόγραμμα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Τσέλσι για τη δεύτερη αγωνιστική του Conference League.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League έχει ξεκινήσει. Μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ οι «πράσινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους «μπλε» όπου θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό το πρόγραμμα για το παιχνίδι με την Τσέλσι, με τις ακριβείς ώρες των συνεντεύξεων Τύπου και των προπονήσεων των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16:15 την Τετάρτη (23/10), μαζί με έναν ποδοσφαιριστή ενώ η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει στις 17:15.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας βλέπει το μέλλον: Ο 18χρονος που έκανε ντεμπούτο με την Καρδίτσα και μία ιστορία από τη Ρόδο (vid)

Η ενημέρωση του ΠΑΟ:

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19:45 την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική του Conference League και στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 4.15 μ.μ.. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Diego Alonso και ένας ποδοσφαιριστής μας.
Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 5.15 μ.μ.

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 6.15 μ.μ.. Θα μιλήσουν ο προπονητής της Τσέλσι, Enzo Maresca και ένας ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας.

Προπόνηση της Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 6. 45 μ.μ.».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από