Περίπατος για Τσέλσι (4-2) – Άνετα η Φιορεντίνα (2-0) – Μεγάλη νίκη για την Πάφο (4-1)

Περίπατος για Τσέλσι (4-2) – Άνετα η Φιορεντίνα (2-0) – Μεγάλη νίκη για την Πάφο (4-1)

Περίπατος για την Τσέλσι στο Λονδίνο - Άνετη επικράτηση για την Φιορεντίνα επί της TNS - Σπουδαίο τρίποντο για την Πάφο στην Μολδαβία.

Με πολλές αλλαγές αλλά και σχεδόν «σβηστές μηχανές» η Τσέλσι πήρε την νίκη στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Conference League με – επί της Γάνδης στο Λονδίνο.

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε για τους«Μπλε» ο Ρεάτο Βέιγκα στο 12΄, με τον Πέδρο Νέτο να διπλασιάζει το αγγλικό προβάδισμα 24 λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι αν και μείωσαν σε 2-1 στο 50΄, είδαν τους Νκουνκού (63΄) και τον Ντιούσμπερι Χολ (70΄) να κλειδώνουν το τρίποντο για τους Λονδρέζους.

Άνετη νίκη και για την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης Φιορεντίνα που ξεπέρασε το «εμπόδιο» της TNS με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος. Το σκορ άνοιξε για τους «βιόλα» ο  Αντλί στο 65΄, με τον Μόισες Κιν να διπλασιάζει το σκορ στο 69΄, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Μεγάλη νίκη και για την Πάφο μέσα στην Μολδαβία και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26΄ λεπτό με τον Λούνγκου να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Η χαρά τους όμως κράτησε μόνο 7 λεπτά καθώς ο Κορέια έκανε ο 1-1, για να έρθει ο Ζαζά στο 37΄για να ολοκληρώση την κυπριακή ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν «πάρτι» και με τα γκολ των Κορέια (52΄) και Ναμέ (82΄) πήραν μια μεγάλη νίκη στην πρώτη αγωνιστική του League Phase του Conference League.

Όλα τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

Ομόνοια-Βίκινγκουρ 4-0
Μόλντε-Λαρν 3-0
Λέγκια-Μπέτις 1-0
Νόα-Μλάντα 2-0
Ντινάμο Μιντσκ-Χαρτς 1-2
Αστάνα-Μπάτσκα Τόπολα 1-0
Σερκλ Μπριζ-Σεντ Γκάλεν 6-2
Χάιντενχαϊμ-Ολίμπια 2-1
Σάμροκ Ρόβερς-ΑΠΟΕΛ 1-1
ΛΑΣΚ-Τζουργκάρντεν 2-2
Μπόρατς-Παναθηναϊκός 1-1
Πέτροκουμπ-Πάφος 1-4
Λουγκάνο-Ελσίνκι 3-0
Κοπενγχάγη-Γιαγκελόνια 1-2
Τσέλσι-Γάνδη 4-1
Φιορεντίνα-Δε Νιου Σεντς 2-0

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ