Θρίαμβος για την Ομόνοια (4-0) – Την… πάτησε στη Βαρσοβία η Μπέτις (1-0)

Θρίαμβος για την Ομόνοια (4-0) – Την… πάτησε στη Βαρσοβία η Μπέτις (1-0)

Η Ομόνοια ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τη League Phase του Conference League (4-0) - Μεγάλη νίκη για τη Λέγκια Βαρσοβίας απέναντι στη Μπέτις στην Πολωνία (1-0).

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την παρουσία της στη League Phase του Conference League η Ομόνοια, με την κυπριακή ομάδα να επικρατεί με 4-0 της Βίκινγκουρ εντός έδρας, για την 1η αγωνιστική, ενώ στην Πολωνία, η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπέτις με 1-0.

Στη Λευκωσία, η Ομόνοια υποδέχθηκε την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία, με τους φιλοξενούμενους να είναι περισσότερο απειλητικοί στο πρώτο μέρος, αλλά η κυπριακή ομάδα με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε εν τέλει σε μία άνετη επικράτηση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μπράγκα 3-0: Γλέντι Μέντι και καλώς τους Πορτογάλους! (vids)

Αρχικά ο Κουλιμπαλί έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ στο 51′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλάμπους, ενώ ο Κακουλλής διπλασίασε τα τέρματα της Ομόνοιας στο 81′. Στο 86′ ο Αλιούμ έκανε το 3-0 ενώ στις καθυστερήσεις ο Κακουλλής πέτυχε το δεύτερο δικό του γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Μεγάλη χαμένη της αγωνιστικής ήταν η Μπέτις, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό στην έδρα της Λέγκια. Οι Πολωνοί άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Καπουάντι και παρά τις ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με άδεια χέρια από τη Βαρσοβία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Ομόνοια-Βίκινγκουρ 4-0
Μόλντε-Λαρν 3-0
Λέγκια-Μπέτις 1-0
Νόα-Μλάντα 2-0
Ντινάμο Μιντσκ-Χαρτς 1-2
Αστάνα-Μπάτσκα Τόπολα 1-0
Σερκλ Μπριζ-Σεντ Γκάλεν 6-2
Χάιντενχαϊμ-Ολίμπια 2-1
22:00 Σάμροκ Ρόβερς-ΑΠΟΕΛ
22:00 ΛΑΣΚ-Τζουργκάρντεν
22:00 Μπόρατς-Παναθηναϊκός
22:00 Πέτροκουμπ-Πάφος
22:00 Λουγκάνο-Ελσίνκι
22:00 Κοπενγχάγη-Γιαγκελόνια
22:00 Τσέλσι-Γάνδη
22:00 Φιορεντίνα-Δε Νιου Σεντς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ