Ξεκίνημα με το… δεξί θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη Βοσνία

Ξεκίνημα με το… δεξί θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη Βοσνία

Στην Βοσνία βρίσκεται από χτες ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα (3/10, 19:45) στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

Με στόχο ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό Conference League ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στη Βοσνία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάνια Λούκα (3/10, 19:45) στην πρεμιέρα της League Phase της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, προπονήθηκε χτες στο «Gradski-Stadion» και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς απρόοπτα, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ενόψει και του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/10).

Διαβάστε επίσης: Τζάμπολ στη Euroleague: Πού θα δείτε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και όλα τα ματς της πρεμιέρας

«Έχω πάρα πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ μου και πάντα θα παίζουν οι καλύτεροι. Έχω πολύ καλούς παίκτες. Ποιοι θα είναι οι βασικοί; Έχω πολλούς βασικούς, μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Αυτοί που καλύπτουν τις απαιτήσεις και κάνουν αυτό που θέλω, θα είναι οι βασικοί», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλόνσο, αναφορικά με τη διαχείρηση του ρόστερ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Από την άλλη, ο προπονητής της Μπόρατς, Μλάντεν Ζίζοβιτς, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Σρτζιαν Γκράχοβατς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ εκτός θα παραμείνει σίγουρα ο αρχηγός Ντάβιντ Βούκοβιτς.

«Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει μέχρι τώρα την ποιότητά του με την πρόκριση που έκανε απέναντι στη Λανς. Και σε μας όμως, μας άξιζε να παίξουμε εναντίον του με τις εμφανίσεις που κάναμε. Ήταν στους διεκδικητές και του περσινού τίτλου στην Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ομάδα του ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ σε αγοραστική αξία και είναι σίγουρα το φαβορί σε αυτό το ματς, αυτό είναι εμφανές και ξεκάθαρο. Καλώ τους φιλάθλους να μας βοηθήσουν. Ο σύλλογος αγαπιέται κι όταν χάνει και όταν κερδίζει. Αυτά τα παιδιά αξίζουν υποστήριξη», ανέφερε ο τεχνικός των Βόσνιων στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, που έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ