Παναθηναϊκός: Με Μαξ αλλά χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή για τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Παναθηναϊκός: Με Μαξ αλλά χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή για τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Χωρίς τον Γιώργο Βαγιαννίδη αλλά με τον Φίλιπ Μαξ θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Βοσνία για την πρεμιέρα του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, έγινε γνωστή η αποστολή των «Πρασίνων», με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μην συμπεριλαμβάνει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, για δεύτερο σερί ματς, ενώ από την άλλη συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Φίλιπ Μαξ.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερη μεταγραφή της Euroleague ο Βεζένκοφ, σύμφωνα με τους GM’s των ομάδων

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς για την 1η αγωνιστική του League Phase του Conference League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. O Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για τη Βοσνία. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ