Αλόνσο: «Αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Αλόνσο: «Αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε στο Match Program της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λανς (29/8, 22:00) για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Λανς απόψε (29/8,21:00) και να βρεθεί στη League Phase του Conference League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε στο Match Program της αναμέτρησης και έδωσε τη δική του υπόσχεση στους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ζαφείρης: Το «wonderkid» του Γιοβάνοβιτς που άφησε το στίγμα του στα playoffs του Champions League

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όμως κι ότι έχουμε μία ευκαιρία για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Και θα την κυνηγήσουμε κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα: απ’ το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω στους φιλάθλους μας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μάς έστειλε το μήνυμα ότι πιστεύει στην ομάδα. Το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, δείχνει ότι οι φίλαθλοί μας πιστεύουν στην πρόκριση. Κι εμείς πιστεύουμε! Το κλειδί του αγώνα είναι η πίστη.

Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, στις δυνατότητές μας και στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την ανατροπή με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ