Ο Παναθηναϊκός προσκαλεί τους φίλους στο ΟΑΚΑ ενόψει Λανς: «Μαζί για την πρόκριση» (vid)

Ο Παναθηναϊκός προσκαλεί τους φίλους στο ΟΑΚΑ ενόψει Λανς: «Μαζί για την πρόκριση» (vid)

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού ζει και αναπνέει για τον επαναληπτικό με τη Λανς, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν τις ενέργειές τους προκειμένου να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη γενική είσοδο των 10 ευρώ, αλλά και την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των οπαδών από την περιφέρεια, κάνει συνεχώς κινήσεις για να γεμίσει το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (21:00,29/8) και να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή διαδρομή της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι «πράσινοι» ζουν και αναπνέουν για την ρεβάνς με τη Λανς και θέλουν τη στήριξη του κόσμου τους προκειμένου να φτάσουν στην ανατροπή και να προκριθούν στους ομίλους του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός Μπιανκόν και το πλάνο του «Μέντι»

Στο νέο βίντεο που δημιουργήθηκε από τους «πράσινους», οι Μπακασέτας και Ντραγκόφσκι καλούν όλο τον κόσμο στο γήπεδο, με τον πορτιέρε του «τριφυλλιού» να δείχνει την αποφασιστικότητα που υπάρχει σε όλους για την πρόκριση εις βάρος της Λανς.

«Σε αυτήν την μάχη σε θέλουμε δίπλα μας! Έλα στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Μαζί για την πρόκριση ! Κλείσε τώρα την θέση σου», αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ