Τόμασον: «Πριν την κόκκινη κάρτα ήμασταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό»

Τόμασον: «Πριν την κόκκινη κάρτα ήμασταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό»

Ο Αντριέν Τομάσον αναφέρθηκε στη νίκη της Λανς επί του Παναθηναϊκού.

Η Λανς θα αντιμετωπίσει την Μπρεστ για το γαλλικό πρωτάθλημα και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Αντριέν Τόμασον αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος μέσος τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του ήταν καλύτερη μέχρι την κόκκινη κάρτα, ενώ επισήμανε ότι η Λανς είναι προετοιμασμένη για τέτοιους αγώνες.

Οι δηλώσεις του Αντριέν Τόμασον:

«Τα πάω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν ένας πολύ έντονος αγώνας με διάφορα στάδια μέσα στο ματς. Πριν την κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι από την ελληνική ομάδα.

Στη συνέχεια, για 70 λεπτά με δέκα παίκτες εναντίον έντεκα, έπρεπε να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια και να παλέψουμε τόσο για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ όσο και για να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο τέλος του αγώνα.

Ήταν ένας ευρωπαϊκός αγώνας, με πολλή ποιότητα, ένταση και ενέργεια. Αλλά προετοιμαστήκαμε καλά για έξι με επτά εβδομάδες στη μέση του καλοκαιριού για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αγώνες, και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ