Αλόνσο: «Πιστεύω πολύ στους παίκτες και στην ομάδα»

Αλόνσο: «Πιστεύω πολύ στους παίκτες και στην ομάδα»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λανς, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα στη Λανς, αλλά ηττήθηκε με 2-1 στη Γαλλία, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για το παιχνίδι με τους Γάλλους, ενώ εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του «τριφυλλιού» ενόψει της ρεβάνς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ντιέγκο Αλόνσο:

«Καταρχάς κάναμε δύο λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει τη διαφορά, ενώ παίζαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μετά, αφού η Λανς έμεινε με παίκτη λιγότερο, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω και να προσπαθεί να αμυνθεί, όμως μας έλειψε η φρεσκάδα για να παίξουμε από τις πτέρυγες.

Όταν μπήκε ο Πελίστρι υπήρχαν κάποιες φάσεις που ήταν καλές για εμάς, αλλά όταν δημιουργούσαμε ευκαιρίες από τις πτέρυγες δεν ήμασταν καλοί στο κέντρο. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου και στην ομάδα. Έχουμε 90 λεπτά στη διάθεσή μας για να παίξουμε στο σπίτι μας με τους φιλάθλους μας παρόντες. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και όλα όσα έχουμε για να μπορέσουμε να περάσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ