Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Λανς – Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Πελίστρι

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Λανς – Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Πελίστρι

Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για το πρώτο ματς με τη Λανς (22/8, 22:00) στα playoffs του Conference League - Προπονήθηκε κανονικά ο Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λανς στη Γαλλία (22/8, 22:00) για τα playoffs του Conference League, με το «τριφύλλι» να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για το League Phase της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία επί γαλλικού εδάφους, με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημά τους, Φακούντο Πελίστρι, να «βγάζει» όλο το σημερινό πρόγραμμα, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή του ματς, αν και δηλώθηκε στη λίστα της UEFA.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Estadio Bollaert-Delelis» ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λανς για τα πλέι οφ του Conference League.

Παράλληλα, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, Φακούντο Πελίστρι, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και μάλιστα συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ