Ενίσχυση για τη Λανς πριν τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με την Μπέρνλι για τον Ζαρουρί

Ενίσχυση για τη Λανς πριν τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με την Μπέρνλι για τον Ζαρουρί

Η Λανς, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Conference League, ήρθε σε συμφωνία με τη Μπέρνλι για την απόκτηση του Ανάς Ζαρουρί.

Ο Παναθηναϊκός, είναι στη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Λανς (23/8, 22:00) για τα playoffs του Conference League, την ώρα που ο γαλλικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Μπέρνλι για την απόκτηση του Ανάς Ζαρουρί.

Σύμφωνα με το Foot Mercato, η Λανς ενισχύεται στα εξτρέμ με την προσθήκη του 23χρονου Μαροκινού, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Διαβάστε επίσης: «Κρέμασε το σκουφάκι» της η Νικόλ Ελευθεριάδου – Το συγκινητικό μήνυμα για το αντίο της κορυφαίας πολίστριας! (pic)

Ο Ζαρουρί είναι διεθνής με το Μαρόκο, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά κυρίως στα αριστερά και πέρασε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Χαλ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 21 συμμετοχές στην Αγγλία με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ