ΑΕΚ – ΝΟΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΝΟΑ Live Streaming

Τα… φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νόα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Το ποτάμι δεν έχει γυρισμό για την Ενωση, που ηττήθηκε με 3-1 στην Αρμενία (20:30).

Στο ύψος των περιστάσεων καλείται να σταθεί η ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι της Αγιά Σοφιάς με αντίπαλο τη Νόα. Μετά και την κάκιστη εμφάνιση στην Αρμενία, η Ενωση είναι με την πλάτη στον τοίχο. Θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου να προκριθεί στα playoffs του Europa Conference League. Κάτι παραπάνω από αμφίβολη η συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία στη ρεβάνς, ενώ στα πιτς βρίσκονται οι Μπρινιόλι-Γιόνσον. «Έπειτα από κάθε παιχνίδι μιλάω για τα λάθη. Κάναμε ανάλυση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι αποφασιστικές οι στιγμές. Υπήρξαν λάθη συλλογικά, ατομικά, και σίγουρα πάντα αυτός που κάνει πρώτος το λάθος είναι ο προπονητής που επιλέγει τους παίκτες. Πάντα ψάχνουμε να βρούμε το λάθος, δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά δεν σου εγγυάται τίποτα. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που πρέπει να πάρεις απόφαση σε χιλιοστά δευτερολέπτου. Μπορεί να δουλεύεις στην προπόνηση και υπάρχουν καταστάσεις που αλλάζουν για διάφορους λόγους. Το ματς αυτό μου άφησε μια τεράστια αλήθεια. Δεν παίξαμε με τη δική μας ταυτότητα. Δεν ήμασταν ακριβείς. Κάποιες στιγμές δεν ήμασταν aggressive, δεν δημιουργήσαμε καταστάσεις για γκολ. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το γκολ από στατική φάση που το έχουμε δουλέψει. Έπειτα όσα όλα αναλύσαμε και είδαμε ήταν κακά πράγματα. Κάναμε μια αυτοκριτική και επίσης είναι μια αρχή της αγωνιστικής περιόδου που δεν έχουμε ξεκινήσει όπως τις προηγούμενες, αλλά είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε την κατάσταση», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα.

Πάμε και στη Νόα που έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα. Ξέρουν καλά οι άνθρωποι της αρμένικης ομάδας ότι το έργο τους στην Αγιά Σοφιά θα είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στη μεγάλη επιτυχία.

ΑΕΚ – ΝΟΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ