ΑΕΚ: Ανεβάζει στροφές ενόψει Νόα – Πάνε για βασικοί Λαμέλα και Περέιρα

ΑΕΚ: Ανεβάζει στροφές ενόψει Νόα – Πάνε για βασικοί Λαμέλα και Περέιρα

Συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει του επαναληπτικού με τη Νόα η ΑΕΚ - Προορίζει για βασικούς τους Λαμέλα και Περέιρα ο Ματίας Αλμέιδα

Φουλάρει για τον επαναληπτικό με τη Νόα (15/8,20:30) στην «OPAP Arena» και τη πρόκρισή της στα play-offs στα Europa Conference League η ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρχίσει να δείχνει κάποιες από τις σκέψεις του στις προπονήσεις και φαίνεται πως η παρουσία των Έρικ Λαμέλα και Ρομπέρτο Περέιρα στο βασικό σχήμα κερδίζει πόντους. Ο Αργεντινός προπονητής ποντάρει πολλά στην ποιότητα, την προσωπικότητα και την εμπειρία των δύο συμπατριωτών του και είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον ένας εξ αυτών, πιθανώς και οι δύο, να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα κόντρα στην ομάδα από την Αρμενία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο κερδήθηκε το…Μάρτιο

Ο Λαμέλα σε όλες τις προπονήσεις και στο πρώτο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον φορ, ενώ ο Περέιρα κυρίως ως οκτάρι. Αυτό πιθανώς σημαίνει πως θα μείνουν στον πάγκο ο Λιούμπισιτς και ο Πινέδα. Ο Γκαρσία θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Ελίασον είναι φαβορί για δεξιά και για τα αριστερά η παρουσία του Κοϊτά από την αρχή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αντί του Γκατσίνοβιτς, που είχε παίξει στα τρία πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια από την αρχή.

Από εκεί και πέρα η θέση των Στρακόσα, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί και Σιμάνσκι πρέπει να θεωρούνται δεδομένη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ