Προπονητής Νόα: «Σταθήκαμε τυχεροί στο δεύτερο γκολ – Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα»

Ο Ρουί Μότα μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ αλλά και για το γκολ του τερματοφύλακα που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Για τη μεγάλη νικη που πέτυχε η Νόα απέναντι στην ΑΕΚ μιλησε ο προπονητής της ομάδας της Αρμενίας, Ρούι Μότα, ο οποίος στάθηκε στο δευτερο γκολ ενώ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε επίσης: Τζένγκο: «Με βλέπω στα μετάλλια, λόγω του άγχους καταστρέφω τον εαυτό μου»

Όσα είπε ο Μότα:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Νικήσαμε επειδή οι παίκτες πίστευαν ότι μπορούν να νικήσουν, δούλεψαν σκληρά γι’ αυτό. Δεν μου άρεσε το πρώτο μας ημίχρονο γιατί δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά αμυντικά οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα.

Δεχτήκαμε ένα γκολ από μια κατάσταση, στην οποία ξέραμε ότι ήταν δυνατοί οι αντίπαλοι. Είναι σωματικά πολύ δυνατοί, επίσης έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που δημιουργούν καταστάσεις. Βάλαμε τα δυνατά μας για να προετοιμαστούμε για τέτοιες καταστάσεις. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά μετά, νομίζω, η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά.

Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το πετύχαμε. Τα καταφέραμε και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ήμασταν καλύτεροι, ελέγχαμε περισσότερο την μπάλα στα δικά μας πόδια, δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά.

Σταθήκαμε και τυχεροί με το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα. Φυσικά, αυτό είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα ένα ματς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επαναλάβουμε το ίδιο πράγμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από