Επέστρεψε στην Αθήνα η ΑΕΚ, θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Γιόνσον

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής κι ενώ υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Γενς Γιόνσον που θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) στην Αθήνα μετά την πρόκριση επί της Ίντερ Εσκάλδες. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του θα πιάσουν από αύριο δουλειά ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Νόα (6/8, 19:00) στην Αρμενία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League καθώς σήμερα υπάρχει ρεπό.

Βέβαια στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί αγωνία για την κατάσταση του Γενς Γιόνσον που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Ίντερ Εσκάλδες. Ο Δανός χαφ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία αύριο προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος τραυματισμού του.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Αυστραλία και η υπόκλιση της FIBA στον «Έλληνα Θεό» (pic & vid)

Αξίζει να σημειωθεί πως για τα δύο παιχνίδια με τη Νόα η ΑΕΚ θα δηλώσει νέα λίστα στην UEFA και θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την πρώτη. Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ θα είναι μέσα εκτός απροόπτου, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκτός ο Γιόνσον αν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημά του είναι σοβαρό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από