Απρόοπτο στην ΑΕΚ: Δεν ταξιδεύει στην Ανδόρα λόγω ίωσης ο Πινέδα

Νέο περιστατικό ίωσης στην ΑΕΚ, με τον Ορμπελίν Πινέδα να μην ταξιδεύει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ανδόρα για τη ρεβάνς με την Ίντερ Kλουμπ ντ' Εσκάλδες.

Μια αρνητική είδηση προέκυψε λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Ανδόρα.

Η ίωση που ταλαιπωρεί την ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες «χτύπησε» και τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες την προσεχή Πέμπτη (1/8, 19:30).

Διαβάστε επίσης: Η ισπανική «σχολή» και τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα απέναντι στη «φούρια ρόχα» (vids)

Χθες, τόσο ο Ελίασον, όσο και ο Γαλανόπουλος ήταν τα δύο τελευταία «θύματα» της ίωσης που κυκλοφορεί στα Σπάτα, μετά τους Οντουμπάτζο και Λαμέλα που είχαν προηγηθεί, με αποτέλεσμα και αυτοί να τεθούν εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για Ανδόρα, ο Πινέδα πήγε στα Σπάτα το πρωί για την καθιερωμένη προπόνηση με συμπτώματα ίωσης, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο μετά από εξετάσεις που διενέργησε αποφάσισε ο Μεξικανός να μην ταξιδέψει για την Ανδόρα.

Συνεπώς ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει για τη ρεβάνς με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες τους Πινέδα, Ελίασον, Γαλανόπουλο και φυσικά τον τραυματία Μπρινιόλι, ενώ θυμίζουμε ότι εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Περέιρα, Τσούμπερ, Λαμέλα, Οντουμπάτζο και Τσιλούλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από