Χάνουν τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Εσκάλδες λόγω ίωσης οι Ελίασον και Γαλανόπουλος

Χάνουν τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Εσκάλδες λόγω ίωσης οι Ελίασον και Γαλανόπουλος

Νίκλας Ελίασον και Κώστας Γαλανόπουλος έχουν προσβληθεί από ίωση και δεν θα είναι στην αποστολή για τη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες.

Με δύο απρόοπτα συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες καθώς Νίκλας Ελίασον και Κώστας Γαλανόπουλος έχουν προσβληθεί από ίωση. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν στην Αθήνα και δεν θα είναι στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος που «χτυπήθηκε» από ίωση ήταν ο Έρικ Λαμέλα στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και ακολούθησε ο Μόουζες Οντουμπάτζο. Οι δύο τους βέβαια δεν υπολογίζονταν έτσι κι αλλιώς καθώς δεν είναι στη λίστα για τα δύο παιχνίδια με την ομάδα της Ανδόρας.

Διαβάστε επίσης: Βέλντε ο 1ος: Ο Ολυμπιακός ανοίγει το «πακέτο» των 17 εκατ. ευρώ – Και ξεκινά με τον Νορβηγό

Στην Αθήνα θα μείνει φυσικά ο τραυματίας Μπρινιόλι αλλά και οι Τσούμπερ, Περέιρα που επίσης είναι εκτός λίστας σε αυτή τη φάση. Η ΑΕΚ αναμένεται να αναχωρήσει αύριο με προορισμό την Ανδόρα ώστε να έχει μία μέρα παραπάνω για να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (1/8) στις 19:30.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ