Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Νόα διέλυσε με 7-0 την Σλιέμα Γουόντερερς

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Νόα διέλυσε με 7-0 την Σλιέμα Γουόντερερς

Η Νόα της Αρμενίας διέσυρε με 7-0 την Σλιέμα από τη Μάλτα και είναι ήδη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αυτό που δεν έκανε χθες η ΑΕΚ, το έκανε η Νόα την οποία θα αντιμετωπίσει η Ένωση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Kαι αυτό γιατί η ομάδα της Αρμενίας διέλυσε με 7-0 την Σλιέμα Γουόντερερς και έκλεισε ήδη θέση στην επόμενη φάση

Στο 18′ ο Πίνσον έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Γκεγκόριο πραγματοποίησε το 2-0. Ο ίδιος έκανε και το 3-0 στο 31′ ενώ έφτασε σε χατ-τρικ στο 56′. Ο Σινάρι στο 71′ έκανε το 5-0, ενώ δύο λεπτά μετά ξανά ο αριστερός εξτρέμ των Αρμένιων έκανε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Φερέιρα στο 90′.

Διαβάστε επίσης: Ζέλσον Μαρτίνς: Ο Μεντιλίμπαρ και η ιστορία μιας μεταγραφής… εσωτερικού

Νόα: Γκαντσάρεβιτς, Μιλίκοβιτς (63’ Φερέιρα), Σίλβα, Πάμπλο Σάντος, Θοράλινσον, Μανβελιάν, Αβανεσιάν (63’ Χαρμπατζπουμιάν), Γκάμπος (74’ Ιμράν), Πίνσον (63’ Σανγκαρέ), Σινάρι, Γκρεγκόριο (79’ Αρίας)

Σλιέμα: Μπέντερ, Ενρίκε, Μποργκ, Αλκίνο, Όβερεντ (65’ Γκόμες), Μινάλα, Ζίμπο, Μπέρμαν (65’ Ατάρντ), Πισάνι (77’ Οχαβούτσι), Ασεαμπόνγκ, Πλουτ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ