Προπόνηση στην «Opap Arena» για την ΑΕΚ πριν την Ίντερ Εσκάλδες – Εκτός με ίωση ο Λαμέλα (pics & vid)

Προπόνηση στην «Opap Arena» για την ΑΕΚ πριν την Ίντερ Εσκάλδες – Εκτός με ίωση ο Λαμέλα (pics & vid)

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες, ενώ εκτός με ίωση έμεινε ο Έρικ Λαμέλα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι στη λίστα.

Με προπόνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο μοναδικός παίκτης που έλειπε ήταν ο Έρικ Λαμέλα ο οποίος έχει ίωση και δεν βρέθηκε στην «Opap Arena». Έτσι κι αλλιώς βέβαια ο Αργεντινός άσος δεν είναι στη λίστα για τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς, όπως και οι Περέιρα, Τσούμπερ και Οντουμπάτζο.

Διαβάστε επίσης: Το «κόλπο» του Ολυμπιακού με Βεζένκοφ και Ντόρσει δικαιώθηκε: Με 6+1 ξένους και του χρόνου η Basket League

Όσον αφορά στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, ο προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του κατά βάση με τους παίκτες που ήταν σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας και βρίσκονται σε μεγαλύτερο επίπεδο ετοιμότητας.

Ερωτηματικό υπάρχει για την επιλογή κάτω από τα δοκάρια, με τους Στρακόσια και Μπρινιόλι να «μάχονται» για τα κιτρινόμαυρα γάντια στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ