Προπόνηση και αποκαλυπτήρια αγαλμάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ

Προπόνηση και αποκαλυπτήρια αγαλμάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ

Παραμονή του αγώνα με την Ίντερ Εσκάλδες η ΑΕΚ θα προπονηθεί στην «Opap Arena» ενώ το βράδυ θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, με την Ίντερ Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Confernce League στην «Opap Arena».

Όπως έγινε γνωστό, η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια αύριο (23/7) στις 19:00 ενώ στις 17:30 ο Ματίας Αλμέιδα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό έως το 2026 (pic, vid)

Στις 20:00 θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια των δύο αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου που θα δεσπόζουν έξω από τα επίσημα του γηπέδου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 23/7, στις 20:00, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου.

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του σιντριβανιού, μπροστά από την είσοδο των VVip και θα παραβρεθούν οι οικογένειες των εκλιπόντων ιστορικών μορφών της ομάδας μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ