UEFA: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

UEFA: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Η UEFA έδωσε συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση των Europa Conference League-Youth League και της Stoiximan Superleague αντίστοιχα

Μέσω του εκπροσώπου της στη ΓΣ της ΕΠΟ, Ζόζεφ Κλέμεντ, η UEFA απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση των Europa Conference League, Youth League και στον ΠΑΟΚ για την ανάδειξή του ως πρωταθλητής Ελλάδας τη σεζόν 2023-24.

Διαβάστε επίσης: Μπαχάμες – Ελλάδα 75-102: Η Εθνική «σκόρπισε» με 100άρα τις Μπαχάμες στην επανεμφάνιση του Γιάννη

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Ζόζεφ Κλέμεντ:

«Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητοί φίλοι, πρώτα απ’ όλα επιτρέψτε μου να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας μεταφέρω τα χαιρετίσματα από την UEFA και πιο συγκεκριμένα από τον πρόεδρο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον ΓΓ κ.Θεοδωρίδη. Είναι μεγάλη χαρά να επισκέπτομαι την Αθήνα για την ΓΣ της ΕΠΟ. Αυτή τη φορά η Ευρώπη έχει στραμμένο το βλέμμα της στη Γερμανία για το Euro 2024. Την επόμενη σεζόν τα σωματεία μας θα δουν μία σημαντική αναδιάρθρωση, καθώς θα υπάρξει ένα σημαντικό νέο φορμάτ και νέο σύστημα κατανομής των εσόδων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η στρατηγική θα οδηγήσει σε όμορφα παιχνίδια.

Η ΕΠΟ είναι μία από τις ιδρύτριες ομοσπονδίες της UEFA, συμμετείχε στις εναρκτήριες εργασίες της. Αυτή τη χρονιά δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί (σ.σ. στο EURO), αλλά είναι ιστορική, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και το Youth League, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ευτυχείς για τις προσπάθειες που καταβάλλατε την τελευταία περίοδο για τη χρηστή διαχείριση της ΕΠΟ. Άλλα σπουδαία πρότζεκτ συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά και το νέο σπίτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συμπερασματικά θα ήθελα να σας πω ότι εύχομαι κάθε επιτυχία στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ