Στον Πύργο του Nasdaq ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

Στον Πύργο του Nasdaq ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

Στις 22:00 ώρα Νέας Υόρκης (σ.σ 05:00 ώρα Ελλάδας) θα προβληθεί ξανά το βίντεο για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου θα δώσει «παρών» στον εμβληματικό Πύργο του Nasdaq.

Ο Ολυμπιακός με την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League γέμισε με χαρά και περηφάνια ολόκληρη την Ελλάδα και έγινε θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο.

Οι Ερυθρόλευκοι με την σπουδαία επιτυχία τους ταξίδεψαν υπερήφανα σε όλο τον πλανήτη τη γαλανόλευκη και διαφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια μοναδική στιγμή για τη χώρα μας, με το Nasdaq να προβάλει σε billboard στην Times Square πλάνα από την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό και την απονομή του τροπαίου στους Ερυθρόλευκους και να τους συγχαίρει για την ιστορική επιτυχία τους.

Η εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης πήρε «ερυθρόλευκο» χρώμα, με το billboard του Nasdaq να παίζει βίντεο του Ολυμπιακού και να διαφημίζει τον πειραϊκό σύλλογο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Μάλιστα, υπήρξαν αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών που βρέθηκαν στην Times Square και φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, με τους παρευρισκόμενους να… τρελαίνονται από το πάθος και την αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό.

Στις 22:00 ώρα Νέας Υόρκης (σ.σ 05:00 ώρα Ελλάδας), θα προβληθεί ξανά στο billboard του Nasdaq το βίντεο για τον Ολυμπιακό, το οποίο μάλιστα θα δει από κοντά και ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα όσα ονειρευόντουσαν γενιές και γενιές και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου, θα δώσει το «παρών» στον εμβληματικό Πύργο του Nasdaq.

Μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους Πειραιώτες να ταξιδεύουν υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο. Μια στιγμή που έχει πάνω της τη σφραγίδα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη: Του ανθρώπου που έκανε πραγματικότητα το πιο… τρελό όνειρο των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Δειτε live εικόνα από την Times Square και το billboard του Nasdaq

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ